TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

1. YLEISET EHDOT

Takuutarkastus.fi on Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n (Y-tunnus 3117581–5) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n välittämien palveluiden ja sovellusten osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa palvelun kotisivuilta nettiosoitteessa Takuutarkastus.fi.

Takuutarkastus.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Takuutarkastus.fi on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

2. ASIAKAS JA TIETOSUOJA

Takuutarkastus.fi toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Yksityisasiakas (taloyhtiön asukas) voi kokeilla sovellusta, mutta takuutarkastussovelluksen ostajana on yritys (asunto-osakeyhtiö). Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta etu- ja sukunimen sekä sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot tallennetaan Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n asiakasrekisteriin, jossa tietoja säilytetään ja käytetään palvelun toiminnan tukemiseen sekä asiakassuhteen ylläpitämiseen. Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:llä on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä osoitteessa takuutarkastus.fi/ tietosuojaseloste. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot tietosuojaselosteessa selostetulla tavalla.

3. HINNASTO

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

4. TOIMITUS

takuutarkastus.fi-palvelu toimii kokonaisuudessaan internetselaimen ja internetin välityksellä. Sovelluksen käyttöön vaadittavat tiedot toimitetaan asiakkaalle sähköpostin välityksellä.

5. MAKSUTAVAT – CHECKOUT FINLAND

Takuutarkastus.fi-palvelussa hyödynnetään tietoturvallista Checkout-maksutapaa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606–6) ylläpitämä. Checkout Finland Oy on osa OP-Ryhmää.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Maksun jälkeen tiliotteella maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tai korttimaksuna. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

Pivo käyttöehdot

MobilePay

MobilePay maksuehdot

Apple Pay

Apple Pay käyttöehdot

6. PALAUTUKSET

Maksupalautusten tapauksessa maksu palautetaan suoraan käyttäen samaa maksutapaa, jolla ostos on tehty. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@takuutarkastus.fi.

7. REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan sovelluksen virheestä. Keski-Suomen Tarkastustalo Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen info@takuutarkastus.fi.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan. Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:tä vastaan joko Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

8. YRITYSASIAKKAIDEN LISÄEHDOT

Takuutarkastus.fi ei vastaa sovelluksen ja/tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Ohjelmavirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Keski-Suomen Tarkastustalo Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Keski-Suomen Tarkastustalo Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa Keski-Suomen Tarkastustalo Oy:n sopimusehtojen kanssa.

Keski-Suomen Tarkastustalo Oy

Konttisentie 8 40800 Vaajakoski

Y-tunnus: 2444906–4

Tietosuojavastaava: Tuomo Rauhala

info@takuutarkastus.fi