Miksi taloyhtiön kannattaa valita Takuutarkastus-sovellus

Tehokkuutta ja kustannusten säästöä koko taloyhtiölle – yhdessä tekemällä!

Asunto-osakkeen omistajana varmistat, että asuntosi arvo säilyy

Uusi asuntosi on sinulle merkittävä omaisuuserä ja sen arvosta huolehtiminen on tärkeää. Takuutarkastus -sovelluksella voit turvata oikeutesi ja varmistaa, että rakentamisen aikaisten virheiden ja puutteiden korjaaminen ei jää sinun vastuullesi.

  • Sovellus ohjaa sinua asuntosi tarkastamisessa. 
  • Se opastaa mitkä asiat tulee tarkastaa ja antaa tarvittaessa ohjeita yksityiskohdista.  
  • Se välittää havaintosi asianmukaisille virheen korjaamisesta vastaaville tahoille. 

Tarkkaa raportointia päätöksenteon tueksi

Uuden asunto-osakeyhtiön hallituksen tärkeimpiä tehtäviä on huolehtia yhtiön varallisuudesta ja siitä, että kaikki kiinteistöön kuuluvat rakennukset ovat sovitusti ja asianmukaisella ammattitaidolla sekä huolellisuudella rakennettu.

Takuutarkastus -sovellus tarjoaa taloyhtiön hallitukselle apuvälineen omaisuusarvojen säilyttämiseen. Hallitus saa ajantasaista tietoa tarkastuksista ja niiden etenemisestä. Tiedot auttavat hallitusta tekemään taloyhtiön tulevaisuuden kannalta tärkeitä päätöksiä.

  • Hallitus on koko ajan selvillä miten kiinteistön eri osien ja asuntojen tarkastukset ja korjaukset etenevät.
  • Hallitus pystyy reagoimaan asioihin nopeasti ja tehokkaasti.

Isännöitsijän työkalu tarkastusten hallintaa

Isännöitsijänä pidät Takuutarkastus -sovelluksella taloyhtiön tarkastukset, korjaukset ja niiden valvonnan hallinnassa. Tarkastuspöytäkirjat ja raportit ovat sähköisessä muodossa, joten epäselvyydet ja tulkintavirheet vähenevät.

  • Palvelun avulla näkee kootusti mitä virheitä ja puutteita asunnoista on löytynyt ja miten urakoitsijat niitä kommentoivat.
  • Koosta sähköisessä muodossa (PDF) olevia listoja kaikista (korjaamattomista) puutteista ja virheistä, jotta ne voidaan lisätä asunto-osakeyhtiölain (AsOyL 6:3) edellyttämään korjaustarveselvitykseen taloyhtiön tilinpäätöksen yhteydessä

Sovelluksen avulla osasin itse tehdä tarvittavat havainnot ja kirjoittaa kommenttini asunnossani esiintyvistä virheistä ja puutteista.

Osakas N.N.

Takuutarkastus sovellus tulossa lähiaikoina.

Julkaisun jälkeen voit kokeilla sovellusta ilmaiseksi 14 vrk tai ostaa tarvitsemasi määrän käyttöoikeuksia.